Machina libera

Friday, August 26, 2005

Piratscenen är stendöd, länge leve piratscenen

Releasegrupperna är försiktigare [...], säger Henrik Pontén.
Det kan man läsa på IDG.se idag.


Debatten efter tillslaget blev under stundom hätsk och Antipiratbyråns metoder att spåra piratkopierare blev förstasidesstoff.

Sen fälldes de ju av Datainspektionen också.

- Just nu har vi fokus på releasegrupperna, säger han.

Märks inte. Henrik Pontén är verkligen en levande grodmaskin. "Piratscener är stendöd", "Jag kallar det informatörer", "Man behöver inte 10 megabit för att kolla sin mejl." Kan ingen se till att han blir komiker istället för jurist? Passar honom mycket bättre. Speciellt med ett sånt här uttalande.
"På sikt är det omöjligt att bedriva seriös verksamhet om internetleverantörerna ser mellan fingrarna med vad som händer på servrarna", säger Henrik Pontén.
Quibus? För vilka? För er eller för internetleverantörerna? Antagligen internetleverantörerna, skivbolagen och resten av mediaindustrin sysslar ju inte med så mycket seriöst. Det är en sak om en ISP upplåter serverplats åt olagligt material (som inte borde vara olagligt), en annan om de inte filtrerar.

Bilar används..

för att bryta sig in i affärer och som flyktfordon..låt oss skylla på biltilverkarna och vägverket som bygger vägarna som gör det möjligt !!!!

Ner med dom!!!

.Jag vill ha min yttrandefrihet tillbaka! Negerboll! "Sverige, Sverige det är ett ruttet land."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home