Machina libera

Monday, January 30, 2006

Oj. Så förvånande.

Jag kommenterade Esbatis inlägg "Storebror ser dig - från direktörsrummet". Så här löd kommentaren:
Intressant att herr Esbati inte väljer att kommentera Bodströmsamhället, som hans partis närmsta grannar, socialdemokraterna, håller på att skapa. Det är väl för att kapitalägarna har... våldsmonopol hette det visst... och att man inte kan välja arbetsgivare. Så måste det vara. Alla vet ju att staten aldrig gör en fluga förnär eller utnyttjar våld. Det strider mot dess natur. Jajamensan.


Föga förvånande tog herr Esbati bort kommentaren istället för att bemöta den.

3 Comments:

 • Detta finns att läsa i kommentarerna på Esbati's blog. Kanske din kommentar bara var överflödig?

  Naturligtvis hänger fenomenen ihop. Och naturligtvis ska Bodström ha mycket hård kritik. Extra mycket ett valår. När det gäller inskränkningar i integriteten och upptrappade repressionsmöjligheter, har de senaste årens utveckling varit ohyggligt illa. Att förslagen staplats på varandra på initiativ av socialdemokraten Bodström är en skam för socialdemokratin.

  Den som har läst på bloggen ett tag kan knappast ha undgått att notera min position i de frågorna.

  By Anonymous MMN-o, at 1/31/2006 8:39 PM  

 • Är väl sak samma om kommentarerna har någon likhet. Det konstiga är ju att du mmn-o verkar tycka att det är ok att Ali friserar debatten.

  By Anonymous Anonymous, at 2/02/2006 11:16 PM  

 • Han är ju iranier. En cancer på den västerländska civilisationen. Allt han är ute efter är att fullfölja det de persiska krigarkonungarna misslyckades med. Att erövra Europa.

  By Blogger Lassenissen, at 2/05/2006 11:25 AM  

Post a Comment

<< Home